Press "Enter" to skip to content

Étteremnyitás egyről a kettőre

Egy új vendéglátóegység elindítása nem olyan egyszerű feladat, mint gondolnánk. Magyarországon a vendéglátóipar az egyik legkiszámíthatatlanabb: általában csak minden második étterme, pub vagy kávézó éri meg az egy éves kort és további egységek mennek csődbe az első öt év után. Lássuk, mi fán terem az étteremnyitás Magyarországon.

A jó ötlet sokszor nem elég

Rengetegen gondolják azt, hogy elegendő egy pazar elképzelés, valami, ami még nem volt. Kinyitják a helyet, az első időszakban jönnek is a vendégek az újdonság örömére, majd szépen-lassan lecsillapodik a jelenség, megcsappannak a bevételek és be kell zárni a sarki kis kávézót. A jelenség mögött gyakran a marketing és a jó beszállítók hiánya keresendő.

gasztro palazzo gasztro nagyker

Éttermi felszerelés egy helyről

Manapság már sokkal könnyebb dolga van azoknak, akik az éttermi fogyófelszereléseket szeretnék a legjobb helyekről beszerezni. A legtöbb tulajdonos ugyanis gasztro webshopokból rendel. Magyarországon az egyik legnagyobb kínálattal a Gasztro Palazzo gasztro nagyker büszkélkedhet. Náluk az étkészlettől, evőeszközöktől kezdve a street food kiegészítőkig minden megtalálható. Sőt, még nagykonyhai gépekben és vendéglátóipari bútorokban is jártasak. Ezért érdemes észben tartani őket, mint fogyóeszköz-beszállítót, hiszen a legismertebb eupai márkák termékeit lehet tőlük megrendelni. Ha pedig az éttermek helyett a szállodaiparban dolgozol, akkor se csüggedj: Gasztro Palazzóéknál mindent megtalász, ami a tökéletes szálláshoz szükséges.

Comments are closed.